Ruined Films is a passionate cell of filmmaking talent and vision. We're engaged in creative media production and offer a range of professional services from complete promotional videos to individual post production tasks. We operate out of our beautiful nation's capital, Helsinki.
Our purpose is to create and to see the initial concepts become reality.

Imagine what we could achieve together.

Steampunk-ekstrahaku, tervetuloa mukaan!Aika kaivaa knallit, korsetit ja gogglesit esiin!

Ruined Films toivottaa kaikki Steampunk-fanit tervetulleiksi avustamaan uuden elokuvaprojektimme kuvauksissa Helsingissä sunnuntaina 20. marraskuuta! Avullanne valmistuu loppuvuoden aikana Steampunk-teemainen proof of concept -työnäyte kokopitkää elokuvaamme varten. Kuvauspaikkana toimii upea ja hengenmukainen Steam Hellsinki Kampissa osoitteessa Olavinkatu 1. Steam Hellsingin lisäksi hanketta tukevat Bard & Jester sekä Alnilam Oy ja sen pääroolissa nähdään Teit meistä kauniin -elokuvan Tatu Sinisalo.

Etsimme statisteiksi aihepiiristä kiinnostuneita henkilöitä, jotka kykenevät puvustamaan itsensä Steampunk-teemaisesti. Ekstrojen roolisuoritukset koostuvat pääasiassa patsastelusta tyylikkäässä miljöössä, eikä niihin kuulu fyysistä toimintaa tai vuorosanoja. Kuvauspäivä jakaantuu kahteen erityyliseen osa-alueeseen, joista statistit voivat halutessaan osallistua molempiin. Osa-alueet ovat temaattisesti ja puvustuksen kannalta hyvin erilaisia ja kuvailemme niiden tyyliä alla. Statistit voivat kuitenkin käyttää omaa luovuuttaan ja myös olla yhteydessä puvustussuunnitelmistaan ja proppi-ideoistaan sähköpostitse osoitteeseen info@ruinedfilms.com.

Demohankkeen luonteesta johtuen emme valitettavasti pysty maksamaan kuvausryhmälle tai statisteille palkkaa näiden työpanoksesta. Muistoksi jää kuitenkin makeita still-tuotantokuvia, joita voi tiedustella kuvauspäivän jälkeen käsiteltyinä tai raakaversioina Ruined Filmsilta.

Osa-alue A: Sunnuntaina kello 12:00-14:00

Ensimmäisessä osa-alueessa puvustusteema on elegantin historiallinen ja mukailee viktoriaanista henkeä klassisilla Steampunk-yksityiskohdilla. Miehillä tämä tarkoittaa tummaa pukua, knalleja, silintereitä, kävelykeppejä jne, naisilla kokopitkiä mekkoja ja juhlavia asusteita. Naisilla myös värien käyttö on vapaata. Paikalle on hyvä saapua vähän ennen aloitusta, mikäli pukeutuminen tai laittautuminen vie aikaa.

Osa-alue B: Sunnuntaina kello 14:00-16:00

Toisessa osa-alueessa paneudutaan synkempiin sävyihin rujossa ja post-apokalyptisessa miljöössä esimerkiksi Mad Max -elokuvien tyyliin. Puvustus koostuu repaleisista ja kovia kokeneista vaatteista, nahasta, maanläheisistä ja lämpimistä sävyistä, kuparista, ruosteesta ja survival-henkisyydestä. Puvustuksessa voi myös olla klaani- tai jengifiiliksiä ja kevyttä aseistusta, mikäli propit saa kuljetettua kuvauspaikalle turvallisesti. Paikalle on hyvä saapua vähän ennen aloitusta, mikäli pukeutuminen tai laittautuminen vie aikaa.

Vaikka ette itse pääsisi paikalle, pyytäisimme jakamaan tiedon kuvauksista tuttavillenne, joiden uskoisitte olevan kiinnostuneita aihepiiristä tai tilaisuudesta osallistua kuvauksiin. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja niitä voi jättää joko tässä ryhmässä tai sähköpostitse info@ruinedfilms.com. Kiitokset jo etukäteen avustanne!

Ilmoittaudu mukaan tässä ryhmässä tai sähköpostitse! Ideoita ja inspiraatiota saa myös jakaa vapaasti kuvilla tai suunnitelmilla tapahtumaryhmässä.

Parhain yhteistyöterveisin

Ruined Films